Hypotheekadvies

Vanzelfsprekend heeft u bij de koop van een woning een hypotheek nodig, maar welke aanbieder past nu het best bij u? En welke hypotheekvorm kunt u het best kiezen? Het zijn vragen waar alleen een specialist u een op uw omstandigheden passend antwoord kan geven.

Het is natuurlijk niet de bedoeling dat u na de aankoop van een nieuwe woning geen financiƫle ruimte meer heeft om van het leven te genieten!

Bij het aangaan van een hypotheek zijn altijd de persoonlijke omstandigheden doorslaggevend. Zaken als leeftijd, belastbaar inkomen, tweeverdieners, de burgerlijke staat, studerende kinderen en de hoeveelheid eigen geld zijn van invloed bij het kiezen van de juiste financiering.

Een hypotheek is namelijk meer dan alleen een financiering van uw woning. Ondanks de belastingbeperkingen die in 2001 van kracht zijn geworden, blijft de hypotheek nog steeds aantrekkelijk om ook andere dingen te financieren. Te denken valt aan de verbouwing van uw badkamer of keuken, of de bouw van een dakkapel.

Gaat u zich oriƫnteren op de hypothekenmarkt? Verdiep u dan uitgebreid in de verschillende mogelijkheden en de consequenties die een hypotheek met zich meebrengen.

Vraag daarom een gratis en geheel vrijblijvend hypotheekadvies aan! Een erkend hypotheekadviseur zal uw situatie met u doornemen en aangezien nagenoeg alle aanbieders voorhanden zijn onder ons dak, zult u na het hypotheekgesprek exact weten welke hypotheekvorm bij welke aanbieder voor u geschikt is. Vraagt u daarom meteen een gesprek aan.